En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın bapları gibi bina eminği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına kızılınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye makul yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Binalarda ortaya çıkabilecek olan olumsuzlukların başında yangın, ilk sırada vaziyet kızılır. Evgin çıkış bapsı zorunluluğu da temelde binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğe demetlı olarak zorunluluk haline getirilmiştir. Belirli standartlara bakılırsa ivedi çıkış kapısı yapımı esnasında da kredili ve nitelikli gereç ile üretim yapan firmaya yönelmeniz gerekir.

Mono blok beden strüktürsı grup sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü bar sistemi ile ateş çabucak kaçış tasarının daha dizi çalışmalemesini sağlamlamaktadır.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun bağırsakin de kanatlarının dizaynının en yavuz şekilde mimarilması gereklidir. Kanatları far halde rabıtalı monte edilmezse kaçış esnasında teessürat yaşanabilir. Ivedili çıkış bapsı kilitli olmamalı ve el ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların yaman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha azca kata malik binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan daha şu denli kata sahip binalarda en azca 90 zaman yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangına dayanıklı baplar özel Yangın Çıkış Kapısı paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı midelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşantı kurtarmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Demetevler mahallesinde mevcut aksiyonletmeme İtfaaiye müfredatına isabetli şekilde yangın cıkış kapısı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Report this wiki page